Båtar byggda i Strömstad

DUCKMAN är moderna arbetsbåtar byggda i aluminium, som finns i olika storlekar. Framtagning av modellen på båtarna bygger på många års erfarenheter och samarbete med yrkesfolk.
De byggs med katamaranskrov och har en tunnel i mitten, vilket ger båtarna hög stabilitet och god lastförmåga. Skrovet har tre vattentäta skott med sex stycken ellänspumpar . En fällbar för lucka som gör i-och urlastning lätt. Däcket är självlänsande och har ett halkfri yta. Dessa mångsidiga flexibla arbetsbåtar är lämplig för t ex: strandstädning ,räddningsverk, oljebekämpning, tull, polis, fiske, fiskodling, djur och material transporter m.m. Hytten står på gummifötter och är isolerad i väggar golv och tak, fönster är av dubbelglas. Dessa saker tillsammans ger en vibrationsfri hytt med mycket låg ljudnivå.

Förarplatsen är väl tilltagen och alla instrument väl synliga och lättåtkomliga. Förarstol av typ pilotstol som kan anpassas efter vikt, samt reglerbar långskepps. Diskho/Tvättställ med vatten och avlopp som sitter i lucka under kartbordet. Defroster och golvvärme. Durk av laminat som är mycket tåligt med snyggt nåtat däck mönster. Halkbeskyddad tröskel. Stolfundament med fotstöd och stuvutrymme. Matta med infällda spottligts och teaklister. Väggbeklädnad är teak mönstrat laminat, tåligt och lätt att hålla rent.Duckman360  
Duckman 360